skip to Main Content

In België hebben we steeds vaker te maken met verstikkende hittegolven. Hoewel het buiten momenteel onaangenaam is, is het heerlijk om te kunnen schuilen in een koel interieur, waar je weer adem kunt halen. Helaas hebben airconditioners regelmatig problemen als gevolg van slecht onderhoud of een slechte installatie.

 

Als u problemen heeft met uw airconditioner, bel dan een van onze erkende experts op. Met 10 jaar ervaring kunnen wij u op afstand adviseren of snel naar u toekomen met de reparatie van uw airconditioner, waar dan ook in België.

Welke problemen of storingen ondervindt u met uw airconditioner?

  • Uw airconditioner koelt niet meer, de lucht die wordt geblazen is op kamertemperatuur
  • U merkt dat er een straaltje water uit uw airconditioner komt
  • Uw airconditioner maakt veel ongewone geluiden
  • Het timerlampje knippert of brandt niet meer
  • De afstandsbediening werkt niet meer
  • Er komt een onaangename geur uit het toestel

Er zijn veel redenen voor een aircoprobleem: een slechte installatie, haastig uitgevoerd door een niet-gekwalificeerd persoon, een slecht onderhoud van uw wandmodel airconditioner, een ingebouwde filter, een defect aan de thermostaat of de sensor van de airconditioner, een lek in het leidingsysteem, kortsluiting in de elektrische bedrading, …

Hoe diagnosticeer ik een defecte airconditioning?

 

Om het probleem correct te diagnosticeren, het defect te identificeren en de gepaste en duurzame oplossing te bieden, belt u een specialist in airconditioning reparatie zoals Ice Energie. Neem na het uitschakelen van uw airconditioner en het loskoppelen van de stekker contact op met een erkende reparateur. Onze koelspecialisten reizen door heel België en komen snel in actie voor uw noodgevallen, met een duurzame en kwaliteitsvolle herstelling.

 

Vertrouw uw airco reparatie toe aan Ice Energie

Kiezen voor Ice Energie betekent kiezen voor kwaliteit airconditioning apparatuur en service. Van de installatie door onze technici tot het onderhoud en de airconditioning reparatie, onze erkende koeltechnici werken op een professionele manier, voor een optimale werking van uw airconditioner, in heel België en Brussel. Wij werken met de grootste merken om kwaliteit en een optimale levensduur aan uw toestel te bieden.

 

Of het nu voor particulieren is (huis, flat), voor bedrijven (kantoren), voor winkels en magazijnen, restaurants, of nog vele anderen, wij houden rekening met de verwachtingen en behoeften van elke klant.

 

Wat is het tarief voor airconditioning reparatie?

Aangezien elke storing specifiek is, zal het tarief afhangen van het ondervonden probleem. Vraag om een schatting van de kosten te hebben voor de reparatie van uw airconditioner, inclusief voorrijkosten, reparatiekosten en eventueel te vervangen, wanneer u ons voor het eerst belt.

 

U kunt ook een gratis online offerte aanvragen met een gedetailleerde omschrijving van uw verzoek. Welk probleem of type storing ondervindt u? Wilt u een nieuw airconditioningsysteem installeren? Heeft uw airconditioner onderhoud nodig?

Onze Ice Energie technici zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om op uw verzoek te reageren.

Vragen / Antwoorden

Welke airconditioningsdiensten biedt u aan in België?

Wat airconditioner betreft, bieden wij onze diensten aan in installatie, onderhoud en airconditioning reparatie in heel België. Wij bieden ook diensten aan op het gebied van koeling, ventilatie en verwarming. Wij werken voor particulieren, bedrijven en restaurants om frisse lucht in uw huis te garanderen.

Welke garanties biedt u voor airconditioning?

Ice Energie heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van airconditioning. Onze koeltechnici zijn gecertificeerde en opgeleide experts. Wij bieden onze klanten de beste kwaliteit materialen en diensten voor een optimale levensduur van uw airconditioners.

Waar werken jullie airconditioning experts?

Onze airconditioningspecialisten werken in heel België en Brussel. Of het nu gaat om de installatie van een wandairconditioner, het onderhoud van uw koelinstallatie of uw airconditioning reparatie, onze koeltechnici handelen snel en efficiënt.

Vertrouw op Ice Energie voor koeling, ventilatie, airconditioning en verwarming

Back To Top