skip to Main Content

Wilt u een koelinstallatie plaatsen? Of u nu aan het hoofd staat van een buurtwinkel of een groter bedrijf, u kunt altijd terecht bij Ice Energie, uw koelspecialist te Brussel, voor de levering en de installatie van uw industriële koelmateriaal en -apparatuur.

We zijn ons zeer goed bewust van het feit dat de naleving van de koudeketen belangrijk is voor uw klanten, hun veiligheid en uiteraard de versheid van uw producten. Wij werken daarom met performant en kwalitatief hoogstaand koelmateriaal dat garant staat voor de beste bewaaromstandigheden. Wij zorgen niet alleen voor de installatie en het onderhoud van uw koelcel, maar herstellen ook storingen.

Ice Energie, uw koelspecialist te Brussel voor de plaatsing van uw industriële koelinstallatie

Wanneer u een beroep doet op Ice Energie voor de installatie van een industriële koelcel in Brussel of elders in België, kunt u rekenen op de dienst van installateurs en koeltechnici die gespecialiseerd zijn in koeltechnieken.

Ongeacht of het systeem bedoeld is voor het bewaren van voedingsmiddelen of producten die bij lage temperaturen moeten worden bewaard, wij installeren het industriële koelinstallatie dat perfect aan uw behoeften is aangepast.

We kunnen niet alleen een koelmeubel in uw winkel of uw professionele keuken komen installeren, maar we kunnen ook een lokaal van uw onderneming tot een koelcel ombouwen, waar u grote volumes waren kunt opslaan.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zien:

– Stellen wij onze knowhow en onze kennis ter beschikking om samen met u de ideale plaats te bepalen;

– Voeren wij de volledige montage en indienststelling van de koelcel uit.

Onderhoud van uw koelcel

Het onderhoud van uw koelcel is van essentieel belang om haar levensduur te verlengen en haar prestaties op een hoog peil te houden. Onderhoud is dan ook een noodzakelijke en verplichte stap om de naleving van de koudeketen van uw producten en bijgevolg de veiligheid van uw klanten te garanderen.

Tijdens een onderhoudsbeurt voeren wij een revisie uit van alle elementen van uw koelcel of uw koelsysteem – hoe klein of hoe groot dat ook is.

Tijdens het bezoek voert de koeltechnicus van Ice Energie verschillende belangrijke ingrepen uit:

  • Hij controleert of alles goed werkt en vervangt defecte elementen;
  • Hij ontvet de binnenbatterijen en de condensatoren van uw koelcel volledig;
  • Hij controleert de toestand van de ventilatoren en reinigt de schoepen;
  • Hij controleert het systeem ook op eventuele vloeistoflekken, voert drukmetingen uit en volgt temperaturen op;
  • Hij controleert ook de toestand van de koelolie en vervangt die indien nodig;
  • Ten slotte controleert hij of uw toestel volledig vloeistofdicht is.

Voor onze koelsystemen gelden de garantievoorwaarden van de fabrikanten.

Herstellingen in uw koelcel

De temperatuur in uw koelcel is al een hele tijd te hoog. Nadat u gemakkelijke mogelijke oorzaken hebt gecontroleerd, zoals de deur die niet goed sluit, neemt u best zo snel mogelijk contact met ons op. Onze specialisten komen dan snel bij u langs om uw voedingsmiddelen of uw temperatuurgevoelige producten zo snel mogelijk opnieuw op de juiste temperatuur te bewaren.

Een plotse stijging van de binnentemperatuur kan aan verschillende oorzaken toe te schrijven zijn:

  • een elektrisch probleem;
  • een storing in het koelcircuit;
  • een probleem met de afdichting van uw koelcel.

Er kunnen nog veel andere oorzaken zijn voor de slechte werking van uw apparatuur. Alleen een koeltechnicus kan op basis van zijn kennis en zijn knowhow snel een oplossing bieden.

Wat ook uw vraag is met betrekking tot koeltechnieken, garandeert Ice Energie als specialist koelsystemen u:

Een snelle interventie bij een storing.

Aarzel niet om contact op te nemen met onze koeltechnici om meer te weten te komen over onze verschillende oplossingen met betrekking tot koudetechnieken of elke andere vraag.

Wij zijn gevestigd in Brussel en zijn niet alleen actief in alle gemeenten van de hoofdstad (Ukkel, Elsene, Oudergem …), maar ook overal elders in België. We zijn ook gespecialiseerd in verluchtings-, verwarmings- en airconditioningsystemen.


Vertrouw op Ice Energie voor koeling, ventilatie, airconditioning en verwarming

FAQ

Welke koeldiensten bieden jullie aan?

U kunt bij ons terecht voor de installatie, de herstelling en het onderhoud van koelcellen, warmtepompen en koelsystemen. We werken voor particulieren, ondernemingen en restaurants. We hebben een ruime ervaring met de installatie en de herstelling van allerlei soorten koelmeubelen: koelvitrines, koeltoonbanken … Ongeacht het type industriële koelinstallatie dat u zoekt, onze erkende koeltechnici staan u graag met woord en daad bij.

Welke garantie bieden jullie?

Ice Energie heeft meer dan 10 jaar ervaring op dit vlak en zijn koelspecialisten hebben een opleiding gevolgd om erkend te worden als koeltechnici. Bovendien gelden voor onze koelsystemen de garantievoorwaarden van de fabrikanten.

Waar voeren jullie koelspecialisten interventies uit?

Onze koelspecialisten voeren niet alleen in Brussel, maar in heel België interventies uit. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Back To Top