skip to Main Content

Heeft u een koelhuis in België en heeft u er een probleem mee? Is de temperatuur van uw koelcel te hoog? Merkt u een storing in uw koelcel? Het is belangrijk dat u snel reageert als u een stijging van de temperatuur van uw koelhuis opmerkt.

Onze experts in koeling reparatie komen snel tussen, overal in België. Wij zijn ons bewust van het belang om uw voedingsmiddelen of gevoelige producten op de juiste temperatuur te houden en handelen zo snel mogelijk om economische verliezen ten gevolge van een technisch probleem te voorkomen.

Onze gecertificeerde koelspecialisten handelen efficiënt. Wij wijzen u erop dat sommige specifieke onderdelen niet altijd voorradig zijn, zodat wij u ten zeerste aanraden regelmatig onderhoud te laten uitvoeren. Onze onderhouds- en servicediensten voor uw koelhuis kunnen u helpen grotere problemen te voorkomen.

Wat voor probleem heeft uw koelcel?

Er zijn verschillende oorzaken voor een plotselinge stijging van de temperatuur in uw toestel:

  • Het kan een elektrisch probleem zijn;
  • Het koelcircuit kan defect zijn;
  • Uw koelruimte kan een lekkage probleem hebben.

Er kunnen vele andere oorzaken zijn voor het niet goed functioneren van uw toestel. Alleen een koeling reparateur kan u zijn kennis en deskundigheid ten dienste stellen om u snel en correct te helpen.

Leg het probleem dat u ondervindt uit zodra u belt, om ervoor te zorgen dat onze experts over de nodige apparatuur beschikken.

Koeling reparatiedienst van hoge kwaliteit

Van de installatie van uw koelruimte tot het onderhoud of de eventuele reparatie, Ice Energie zet zich in om de beste diensten te leveren op het gebied van koeling in België. Wij gebruiken materiaal van de grootste merken: Isocab, Telewig en Dagard.

Als koelspecialisten hebben wij meer dan 10 jaar ervaring op dit gebied. Onze koelspecialisten zijn gecertificeerde deskundigen en opgeleid in koelingstechnieken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie, voor een gratis prijsopgave of in geval van nood.

Onderhoud van koelinstallaties

Naast koeling reparatie biedt Ice Energie ook onderhoud van uw koelinstallatie aan. Regelmatige controles verlengen de levensduur van uw koelcellen en zorgen ervoor dat ze naar behoren functioneren. Bovendien voorkomt regelmatig onderhoud storingen, die kostbaar kunnen zijn in termen van voedselverlies en technische reparaties.

Voorkom onnodige storingen door de juiste keuze van uw koelhuis

Eerst en vooral is het noodzakelijk een koelhuis te kiezen dat aan uw behoeften beantwoordt, om onnodige pannes te beperken. Ice Energie stelt haar expertise tot uw dienst om u te begeleiden en te adviseren. Onze koelcellen worden op maat gemaakt, bieden verschillende afmetingen en koelcapaciteiten, bieden keuze in het type koelunit dat wordt gebruikt (monobloc of remote), en Ice Energie zorgt ook voor de montage van extra apparatuur en accessoires, zoals rekken en stellingen. Een belangrijk punt is te bepalen of u een positieve of negatieve koude kamer nodig hebt.

Wat is het verschil tussen positieve en negatieve koude opslag?

Een positieve koelruimte is ideaal voor de horeca. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en kan aan uw ruimte worden aangepast. Het wordt gebruikt voor de beperkte bewaring van verse producten en is geschikt voor het bewaren van diverse voedingsmiddelen, zoals groenten, fruit, zuivelproducten of vleeswaren. De binnentemperatuur daalt niet onder 0 graden Celsius.

Wat moet je doen als je een positieve koude kamer hebt en je merkt dat de temperatuur onder 0°C is? Bel onze Ice Energie koeltechnici om de storing te bevestigen en het probleem op te lossen.

Een negatieve koelkamer houdt producten en levensmiddelen onder 0°C, zodat ze bevriezen, waardoor de producten langer kunnen worden bewaard. In het algemeen is een negatieve koude kamer bij -18°C. Waarom de temperatuur van uw negatieve koelruimte controleren? Simpelweg omdat het constant moet zijn om de verspreiding van bacteriën af te remmen en de veiligheid van uw voedsel te garanderen.

Hebt u een koeling reparatie, onderhoud, of advies over de installatie van apparatuur nodig, die aan uw behoeften is aangepast? Ice Energie werkt al meer dan 10 jaar samen met de industriële en commerciële sector, maar ook met particulieren en eigenaars van horecagelegenheden, in heel België. Neem contact op met een expert en vraag een gratis offerte aan.

Vragen / Antwoorden

Welke koeldiensten biedt u aan?

Op het gebied van koeling bieden wij onze diensten aan voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van koelruimten, warmtepompen en koelsystemen. Wij bieden ook diensten aan op het gebied van airconditioning, ventilatie en verwarming. Wij werken voor particulieren, bedrijven en restaurants.

Welke garanties biedt u voor koeling?

Ice Energie heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van koeling. Onze koeltechnici zijn gecertificeerde deskundigen en opgeleid in koeltechnieken. Wij bieden onze klanten de beste merken: Isocab, Telewig en Dagard.

Waar werken jullie koelingspecialisten?

Onze teams van koelspecialisten werken in heel België en Brussel. Als bijvoorbeeld uw koelruimte defect raakt, neem dan contact met ons op en wij zullen proberen zo snel mogelijk te komen om ongemakken zoals het verlies van de voorraad van uw verse voedingsproducten te voorkomen.

Vertrouw op Ice Energie voor koeling, ventilatie, airconditioning en verwarming

Back To Top