skip to Main Content

Heeft u problemen met uw ketel? Problemen met de waterdruk, watertemperatuur lager dan normaal, koude douches, sommige radiatoren werken niet goed, …? Al deze problemen kunnen worden opgelost door een oproep te doen op een specialist van Ice Energie voor de reparatie van uw verwarmingsketel in Brussel, maar ook voor de reparatie van uw radiatoren.

Ketel reparatie door onze gecertificeerde verwarmingsmonteurs

Uw ketel is verantwoordelijk voor de verwarming van het hele huis. Dit betekent dat als deze stuk gaat, is er geen verwarming en geen warm water meer. Het moet dus zo snel mogelijk gerepareerd worden. Gelukkig kunt u rekenen op de verwarmingsmonteurs van Ice Energie om snel in te grijpen als uw ketel het begeeft.

Wij staan in voor de herstelling van gas-, olie-, condensatie-, zuig-, geforceerde trek-, geforceerde lucht-, opslagketels, en nog meer… Bovendien zijn onze verwarmingsmonteurs bedreven in de herstelling van verschillende merken ketels: Junckers, Vaillant, Bulex, Viessmann, en vele andere. Geen twijfel mogelijk, bij Ice Energie is uw verwarmingsinstallatie in goede handen. U profiteert van een kwaliteitsservice, geleverd in de kortst mogelijke tijd, door een team van gecertificeerde professionele verwarmingsmonteurs.

Uw ketel vervangen

Is uw ketel kapot en kan hij niet worden gerepareerd? Onze loodgieters en verwarmingsmonteurs kunnen ook alle soorten ketels vervangen. Zij zullen u adviseren over de beste merken en modellen voor uw situatie en budget. De installatie van verwarmingsketels en -systemen in een woning in Brussel is een van de vaardigheden die de gecertificeerde deskundigen van Ice Energie beheersen.

Vragen / Antwoorden

Welke verwarmingsdiensten bieden jullie aan?

Onze erkende verwarmingsmonteurs herstellen uw verwarmingsketel in Brussel en in heel België. Daarnaast zijn ze ook opgeleid in het onderhoud en de vervanging van uw centrale verwarming. Wanneer u een beroep doet op de gecertificeerde specialisten van Ice Energie, bent u zeker van een kwaliteitsservice in heel Brussel en België.

Welke garantie biedt u?

Met 10 jaar ervaring bieden wij onze klanten een kwaliteitsservice. Onze gecertificeerde verwarmingsmonteurs werken met de beste merken op de markt (Vaillant, Viessmann, Junkers, enz.). Het gebruik van kwaliteitsapparatuur garandeert de efficiëntie van onze reparaties en installaties.

Waar opereert u?

Ice Energie is actief in heel België. Voor ketelreparaties in Brussel, onderhoud in Wallonië of installatie in Vlaanderen kunt u rekenen op uw erkende verwarmingsmonteur. We reizen overal heen en zo snel mogelijk.

Vertrouw op Ice Energie voor koeling, ventilatie, airconditioning en verwarming

Back To Top